Forums  
[line_separator]
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to forum index 
Not Interested  XML
Post Reply Forum Index » Showtime
Author Message
Bronwin2


Joined: 05/31/09 11:35 AM
Messages: 1635
Location:Pennsylvania
Offline

I can't even run Pets. I could care less about another expansion that won't work. FIX Pets first!!!

Profile
TanyaRubirose


Joined: 02/02/11 05:38 AM
Messages: 12590
Location:In the sasscave, shining the sassmobile.

Mac or PC user?

Profile
KoumoriDiru


Joined: 12/30/10 02:34 AM
Messages: 7049
Location:Well, see now that would be telling..
Offline

There are other glitches from previous EPs they need to fix too. They need to fix a LOT of stuff before they unleash more heck on us.

Profile
Bronwin2


Joined: 05/31/09 11:35 AM
Messages: 1635
Location:Pennsylvania
Offline

PC user. running Windows XP. I had to uninstall Pets and revert to patch 1.24 to get my game to run again.

Profile
SimsManiac2k9


Joined: 12/18/09 10:39 PM
Messages: 14928
Location:On a spinny chair.

Bronwin2 wrote:PC user. running Windows XP. I had to uninstall Pets and revert to patch 1.24 to get my game to run again.


When i was on XP my game was FULL of bugs.. Im on vista now & Its so much better.

Profile
Evil_One


Joined: 06/05/09 11:28 AM
Messages: 3434
Location:Inside your head

SimsManiac2k9 wrote:
Bronwin2 wrote:PC user. running Windows XP. I had to uninstall Pets and revert to patch 1.24 to get my game to run again.


When i was on XP my game was FULL of bugs.. Im on vista now & Its so much better.


Strangely, I'm on XP and my game has virtually no bugs (at least none that can't be fixed by Twallen), however my brother is on Win-7 and his game is full of bugs.

I think it has more to do with the background programs then the actual OS.


T25lIHdyaXRlciBkb3duLCBvbmx5IHR3byB0byBnbyBhbmQgd2U
gV0lMTCBmaW5kIHlvdS4=
Profile
SimsManiac2k9


Joined: 12/18/09 10:39 PM
Messages: 14928
Location:On a spinny chair.

Evil_One wrote:
Strangely, I'm on XP and my game has virtually no bugs (at least none that can't be fixed by Twallen), however my brother is on Win-7 and his game is full of bugs.

I think it has more to do with the background programs then the actual OS.


Really? XP could not cope with it on mine, Ive been on XP since TS2..
I always update my machine so i could not understand it.

Im on Vista and its fine.. XP for me was just Lag lag lag.

Profile
Evil_One


Joined: 06/05/09 11:28 AM
Messages: 3434
Location:Inside your head

SimsManiac2k9 wrote:
Evil_One wrote:
Strangely, I'm on XP and my game has virtually no bugs (at least none that can't be fixed by Twallen), however my brother is on Win-7 and his game is full of bugs.

I think it has more to do with the background programs then the actual OS.


Really? XP could not cope with it on mine, Ive been on XP since TS2..
I always update my machine so i could not understand it.

Im on Vista and its fine.. XP for me was just Lag lag lag.


As I said, background programs... Although it is important to note that the coding of TS3 isn't very good (although I think The Mares Nest might have put it more accurately in one of their posts).

This message was edited 1 time. Last update was at 12/12/11 11:48 AM



T25lIHdyaXRlciBkb3duLCBvbmx5IHR3byB0byBnbyBhbmQgd2U
gV0lMTCBmaW5kIHlvdS4=
Profile
SimsManiac2k9


Joined: 12/18/09 10:39 PM
Messages: 14928
Location:On a spinny chair.

Evil_One wrote:
As I said, background programs... Although it is important to note that the coding of TS3 isn't very good (although I think The Mares Nest might have put it more accurately in one of their posts).


I had no background programs running, Just the game.

& I don't think we are allowed to mention that certain person.

Profile
 
Post Reply Forum Index » Showtime
Go to: